T-bone

T-bone er en ordenligt balademager, der med sin t-form har filet på den ene side, og mørbrad på den anden side. Da benet stadig sidder på kødet, giver dette en mere dyb smag af okse, ligesom kødet holder sig mere saftigt.

157,50 DKK
stk
( ca.
450
g
 )
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter

Fersk oksekød, skåret af oksetyndsteg og -mørbrad.

Efter åbning holdbar i 3 dage i køleskab ved +5°C.

Energi 871 kJ / 195 kcal
Fedt 12 g
- heraf mættede fedtsyrer 4,7 g
Kulhydrater 0 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 22 g
Salt 0,2 g

Opskrifter

Steges på en varm pande ca. 3-4 min. på hver side. Er ligeledes velegnet til grill.

Kan f.eks. serveres med bagte kartofler, bearnaisesauce og blandet salat.

Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden