
Leverpostej, bagt
Hjemmelavet leverpostej er et musthave i køleskabet. Denne er forbagt og spiseklar, men du kan sagtens lune den igen.
Velbekomme.
27,95 DKK
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter
Svinelever (35,2%), Svinespæk (35,2%), Vand, krydderiblanding (MEL(HVEDE), SKUMMETMÆLKSPULVER, løg, krydderier (peber, muskatnød, ingefær), konserveringsmiddel (E202) ),salt, Løg.
Bagt. Vacuumpakket.
Energi | 1399 kJ / 334 kcal |
---|---|
Fedt | 29,6 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 10,8 g |
Kulhydrater | 7,0 g |
- heraf sukkerarter | 1,0 g |
Protein | 11,1 g |
Salt | 1,84 g |
Opskrifter
Leverpostejen er spiseklar, som den er, eller den kan lunes i ovn ved 200°C i 10-15 minutter.
Efter åbning holdbar 5 dage ved højst 5°C.