Leverpostej, rå
Hjemmelavet leverpostej som du selv skal bage. En klassiker!
27,95 DKK
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter
svinelever (35,2%), Svinespæk(35,2%), Vand, krydderiblanding (MEL(HVEDE), SKUMMETMÆLKSPULVER, løg, krydderier (peber, muskatnød, ingefær), konserveringsmiddel(E202) ), salt, Løg.
| Energi | 1259 kJ / 301 kcal |
|---|---|
| Fedt | 26,6 g |
| - heraf mættede fedtsyrer | 9,7 g |
| Kulhydrater | 6,3 g |
| - heraf sukkerarter | 0,9 g |
| Protein | 10,0 g |
| Salt | 1,66 g |
Opskrifter
Den rå postej optøes i køleskab ved højst 5°C natten over. Holdbar 1 dag ved 5°C. Den rå postej må ikke nedfryses igen efter optøning. Formen sættes i en bradepande med 2 cm vand i. Postejen bages i ca. 45 min. ved 180°C til en kernetemperatur på 78°C. Holdbar 5 dage ved højst 5°C efter bagning.