Leverpostej, rå

Hjemmelavet leverpostej som du selv skal bage. En klassiker!

 

27,95 DKK
stk
( ca.
500
g
 )
Køb sammen!
Så er der nem og velsmagende aftensmad
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter

svnelever(35,2%),Svinespæk(35,2%),Vand(20,5%),LEVERPOSTEJBL( MEL(HVEDE), SKUMMETMÆLKSPULVER, løg, krydderier (peber,muskatnød,ingefær), konserveringsmiddel (E202))(6,3%), salt (1,5%) Løg(1,2%)

Energi 1262 kJ / 302 kcal
Fedt 26,6 g
- heraf mættede fedtsyrer 9,7 g
Kulhydrater 6,0 g
- heraf sukkerarter 0,9 g
Protein 10,0 g
Salt 1,66 g

Opskrifter

Den rå postej optøes i køleskab ved højst 5°C natten over. Holdbar 1 dag ved 5°C. Den rå postej må ikke nedfryses igen efter optøning. Formen sættes i en bradepande med 2 cm vand i. Postejen bages i ca. 45 min. ved 180°C til en kernetemperatur på 78°C. Holdbar 5 dage ved højst 5°C efter bagning.

Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden