Oksespegepølse
Vores oksespegepølse er - som alle andre produkter - hjemmelavet efter egne opskrifter og traditioner.
Oksespegepølsen har en god smag af okse, og er krydret med sennepskorn og en snert af hvidløg.
Tip! Når spegepølsen er pakket ud af plasticemballagen, skal den pakkes ind i et stykke køkkenrulle og opbevares i køleskabet. Lad så meget som muligt af tarmen blive på spegepølsen. Skift køkkenrullen, hvis den i løbet af et par dage bliver for fugtig. Herved ånder spegepølsen, og vil med tiden blive mere og mere fast og intens i smagen.
Oksekød (der er brugt 127 gr kød til 100 gr færdigvare), Oksefedt, krydderiblanding (Dextrose (majs), krydderier (koriander, hvidløg, pebber, chili, ingefær), gærekstrakt, antioxidant (E300,E330,E301), HYDROLYSERET VEGETABILSK PROTEIN (HVEDE, SOJA)), salt, konservering (E250), SENNEP.
Stoppet i ikke-spiselig tarm.
Tørret og røget over bøgeflis. Vacuumpakket.
Energi | 1322 kJ / 316 kcal |
---|---|
Fedt | 20,2 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 7,6 g |
Kulhydrater | 10,2 g |
- heraf sukkerarter | 8,5 g |
Protein | 23,3 g |
Salt | 4,83 g |
Opskrifter
Efter åbning holdbar 21 dage ved højst 5°C.