Peberbloksalami

Peberbloksalami er vendt i en mild peberblanding, der herved giver salamien en god og dyb smag af peber.

Tip! Når spegepølsen er pakket ud af plasticemballagen, skal den pakkes ind i et stykke køkkenrulle og opbevares i køleskabet. Lad så meget som muligt af stoftarmen blive på spegepølsen. Skift køkkenrullen, hvis den i løbet af et par dage bliver for fugtig. Herved ånder spegepølsen, og vil med tiden blive mere og mere fast og intens i smagen.

104,37 DKK
stk
( ca.
580
g
 )
Køb sammen!
Så er der nem og velsmagende aftensmad
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter

Svinekød (111 g. til 100 g. færdigvare), spæk, salt, dextrose, krydderier og krydderiekstrakter (bland andet peber (1%) og paprika), surhedsregulerende middel (E575), glucosesirup, tomat, smagsforstærker (E621), antioxidanter (E300, E330), starterkultur, farvestof (E120), konserveringsmiddel (E250).

Tørret og røget over bøgeflis. Vacuumpakket.

Energi 1375 kJ / 329 kcal
Fedt 26 g
- heraf mættede fedtsyrer 10 g
Kulhydrater 4,7 g
- heraf sukkerarter 2,5 g
Protein 21 g
Salt 4,7 g

Opskrifter

 Pålægsprodukt.

Efter åbning holdbar 7 dage ved højst 5°C.

Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden