Røget svinemørbrad

Vi har tilskåret svinemørbraden så fedt og sener er fjernet. Herefter bliver mørbraden saltet, og røget over bøgeflis. Det giver en mør svinemørbrad der har en mild smag af salt og røg. Produktet er perfekt på rugbrød, men egner sig også rigtig godt til tapasanretninger.

 

52,25 DKK
stk
( ca.
250
g
 )
Køb sammen!
Frisk hakket oksefars med god oksesmag - perfekt til mange af vores ynglings retter. 
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter

Svinemørbrad, vand, salt, dextrose, stabilisator E451, glucosesirup, gærekstrakt, antioxidant E301, konserveringsstof E250.

Til 100 gr. færdigvare er der anvendt 115 gr. kød.

Energi 496 kJ / 121 kcal
Fedt 1,7 g
- heraf mættede fedtsyrer 0,6 g
Kulhydrater 0,3 g
- heraf sukkerarter 0,3 g
Protein 25 g
Salt 2,2 g

Opskrifter

Skæres i tynde skiver og spises sammen med røræg, som pålæg eller til tapas.

Efter åbning holdbar 5 dage ved højst 5°C.

Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden