Røget svinemørbrad
Vi har tilskåret svinemørbraden så fedt og sener er fjernet. Herefter bliver mørbraden saltet, og røget over bøgeflis. Det giver en mør svinemørbrad der har en mild smag af salt og røg. Produktet er perfekt på rugbrød, men egner sig også rigtig godt til tapasanretninger.
64,95 DKK
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter
Svinemørbrad, vand, salt, dextrose, stabilisator E451, glucosesirup, gærekstrakt, antioxidant E301, konserveringsstof E250.
Til 100 gr. færdigvare er der anvendt 115 gr. kød.
Energi | 496 kJ / 121 kcal |
---|---|
Fedt | 1,7 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 0,6 g |
Kulhydrater | 0,3 g |
- heraf sukkerarter | 0,3 g |
Protein | 25 g |
Salt | 2,2 g |
Opskrifter
Skæres i tynde skiver og spises sammen med røræg, som pålæg eller til tapas.
Efter åbning holdbar 5 dage ved højst 5°C.