
Hvidløgspølser
Er du til hvidløg - så er denne hvidløgspølse i den grad noget for dig. Vi har taget vores frankfurter, og har krydret den med godt med hvidløg.
Svinekød (73,5%), Vand(17,1%),krydderiblanding ( Kartoffelmel,SOJAPROTEIN, Krydderier, Stabilisator E451, Sukker, Surhedsregulator E301, Salt, glucosesirup,Gærekstrakt, Hydrolyseret rapsprotein ) (5,6%), krydderi ( paprika, SENNEP, peber, løg ) (1,4%), salt(salt, antiklumpningsmiddel(E535) ) (0,9%), Nitritsalt 0,6% (0,9%), Hvidløg (Hvidløg, tørret, pulver ) (0,5%), Paprika Delikatesse stødt (0,2%)
Stoppet i svinetarm.
Kogt og røget over bøgeflis. Pakket i beskyttende atmosfære.
Energi | 964 kJ / 230 kcal |
---|---|
Fedt | 18,0 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 7,1 g |
Kulhydrater | 3,6 g |
- heraf sukkerarter | 0,7 g |
Protein | 13,8 g |
Salt | 2,08 g |
Opskrifter
Pølse til opvarmning. Opvarmes til 75°C i vandbad, steges eller grilles.
Efter åbning holdbar 5 dage ved højst 5°C.
Pakket i beskyttende atmosfære.