
Spanske grillpølser
Hele vejen fra spanien kommer inspirationen til denne grillpølse. Vi har krydret den med paprika, lidt chili og lidt hvidløg. Det giver alt i alt en grillpølse med en god rund og varm smag uden at være stærk. Klart en af vores egne favoritter.
Svinekød(76,3%),Vand(17,4%),Paprikasnips(1,9%),CHORIZO PØLSEBLANDING(Dextrose, surhedsregulator(E575), majsstivelse, grøntsager(paprika, løg, hvidløg), KRYDDERIER(paprika,chili, SENNEP,peber),kartoffelstivelse,krydderiekstrakter,salt,urter,hydro. majsprotein)(1,7%),salt(1,0%), Nitritsalt 0,6%(1,0%),Lynprofi FC 7(dextrose,stabilisator(E451), citronsyre(E330,palmeollie)antioxidant(E301))(0,6%),chili pulver(0,1%)
Stoppet i svinetarm.
Tørret, kogt og røget over bøgeflis.
Energi | 1022 kJ / 244 kcal |
---|---|
Fedt | 20,8 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 8,2 g |
Kulhydrater | 1,9 g |
- heraf sukkerarter | 1,3 g |
Protein | 12,5 g |
Salt | 2,44 g |
Opskrifter
Pølse til opvarmning. Opvarmes til 75°C i vandbad, steges eller grilles.
Efter åbning holdbar 5 dage ved højst 5°C.
Pakket i beskyttende atmosfære.