Hamburgerryg uden ben
Vores hamburgerryg er lavet efter gamle traditioner, og vi holder stadig på, at der ikke skal mere vand i en hamburgerryg end højest nødvendigt. Vi er meget stolte af vores hamburgerryg, og derfor er vi også særligt omhyggelige, når vi salter og ryger vores hamburgerryg.
107,88 DKK
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter
Svinekam (92%), saltlage (8%)(vand, salt, dextrose, stabilisator (E451), glucosesirup, gærekstrakt, antioxidant (E301), konserveringsstof (E250). Stoppet i net. Tilsat lage.
Energi | 526 kJ / 125 kcal |
---|---|
Fedt | 3,6 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 1,3 g |
Kulhydrater | 0,6 g |
- heraf sukkerarter | 0,6 g |
Protein | 23 g |
Salt | 2 g |
Opskrifter
Fjern evt. nettet omkring hamburgerryggen. Kog derefter hamburgerryggen i vand tilsat løg, nelliker, laurbærblade og gulerødder i ca. 45 min. Tag gryden af varmen og lad hamburgerryggen hvile i kogelagen i ca. 10 min.