Hamburgerryg uden ben

Vores hamburgerryg er lavet efter gamle traditioner, og vi holder stadig på, at der ikke skal mere vand i en hamburgerryg end højest nødvendigt. Vi er meget stolte af vores hamburgerryg, og derfor er vi også særligt omhyggelige, når vi salter og ryger vores hamburgerryg.

107,88 DKK
stk
( ca.
1200
g
 )
Køb sammen!
Friskhakket flæskesmåkød af danske grise.
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter

Svinekam (92%), saltlage (8%)(vand, salt, dextrose, stabilisator (E451), glucosesirup, gærekstrakt, antioxidant (E301), konserveringsstof (E250). Stoppet i net. Tilsat lage.

Energi 526 kJ / 125 kcal
Fedt 3,6 g
- heraf mættede fedtsyrer 1,3 g
Kulhydrater 0,6 g
- heraf sukkerarter 0,6 g
Protein 23 g
Salt 2 g

Opskrifter

Fjern evt. nettet omkring hamburgerryggen. Kog derefter hamburgerryggen i vand tilsat løg, nelliker, laurbærblade og gulerødder i ca. 45 min. Tag gryden af varmen og lad hamburgerryggen hvile i kogelagen i ca. 10 min.

Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden