Hamburgerryg uden ben

Vores hamburgerryg er lavet efter gamle traditioner, og vi holder stadig på, at der ikke skal mere vand i en hamburgerryg end højest nødvendigt. Vi er meget stolte af vores hamburgerryg, og derfor er vi også særligt omhyggelige, når vi salter og ryger vores hamburgerryg.

107,88 DKK
stk
( ca.
1200
g
 )
Køb sammen!
Friskhakket flæskesmåkød af danske grise.
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter

Svinekam (92%), saltlage (8%)(vand, salt, dextrose, stabilisator (E451), glucosesirup, gærekstrakt, antioxidant (E301), konserveringsstof (E250). Stoppet i net. Tilsat lage.

Energi 526 kJ / 125 kcal
Fedt 3,6 g
- heraf mættede fedtsyrer 1,3 g
Kulhydrater 0,6 g
- heraf sukkerarter 0,6 g
Protein 23 g
Salt 2 g

Opskrifter

Fjern evt. nettet omkring hamburgerryggen. Kog derefter hamburgerryggen i vand tilsat løg, nelliker, laurbærblade og gulerødder i ca. 45 min. Tag gryden af varmen og lad hamburgerryggen hvile i kogelagen i ca. 10 min.

Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
MÃ¥lretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden