![](/assets/Uploads/759c604118/Husarsteg__FocusFillWzU0MCwzNTAsInkiLDVd.jpg)
Husarsteg
Husarsteg er en klassiker, og er meget populær. Den laves af nakkefilet, og den egner sig fortrinlig til både hverdag og fest.
169,95 DKK
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter
Grisenakkefilet (80%), bacon (10%) (grisekød, salt, dextrose, antioxidant (E301), konservering (E250)), champignon (8%) (champignon, vand, salt, syre (E330), antioxidant (E300)), løg, timian, paprika.
Energi | 763 kJ / 182 kcal |
---|---|
Fedt | 12 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 4,5 g |
Kulhydrater | 1,3 g |
- heraf sukkerarter | 0,5 g |
Protein | 16 g |
Salt | 0,45 g |
Opskrifter
Efter åbning holdbar 2 dage ved højst +5°C.
Husarstegen skal gennemsteges i en ovn ved 160°C i 1½ time til en kernetemperatur på 75°C. Hviler i 20 min inden servering.