
Husarsteg
Denne udsøgte udskæring stammer fra nøje udvalgt nakkefilet og er forarbejdet med omhyggelighed for at sikre den høje kvalitet, vi altid står for. Husarstegens saftige og møre konsistens gør den til et oplagt valg, uanset om du ønsker at imponere dine gæster ved det festdækkede bord eller forkæle familien med et solidt måltid.
169,95 DKK
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter
Grisenakkefilet (80%), bacon (10%) (grisekød, salt, dextrose, antioxidant (E301), konservering (E250)), champignon (8%) (champignon, vand, salt, syre (E330), antioxidant (E300)), løg, timian, paprika.
Energi | 763 kJ / 182 kcal |
---|---|
Fedt | 12 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 4,5 g |
Kulhydrater | 1,3 g |
- heraf sukkerarter | 0,5 g |
Protein | 16 g |
Salt | 0,45 g |
Opskrifter
Efter åbning holdbar 2 dage ved højst +5°C.
Husarstegen skal gennemsteges i en ovn ved 160°C i 1½ time til en kernetemperatur på 75°C. Hviler i 20 min inden servering.