
Kamfilet m. gyros/hvidløg marinade
Kamfileten er det perfekte valg for dig, der ønsker et mørt og magert stykke kød med smag, der imponerer. Vi har omhyggeligt marineret den med en klassisk gyros/hvidløgsmarinade, som byder på en smagfuld blanding af paprika, oregano, persille, peber, timian og naturligvis hvidløg. Hemmeligheden bag vores marinade er, at den trænger helt ind i kødet, så du får en dyb, gennemtrængende smagsoplevelse i hver eneste bid – ikke kun på overfladen.
Serveringsforslag
Forkæl dine gæster med en saftig kamfilet ved at servere den med sprøde ovnstegte kartofler og en frisk tomatsalat med et twist af feta og oliven. Ønsker du en endnu mere klassisk oplevelse, kan du kombinere kødet med flødekartofler og rustikke gulerødder bagt i ovnen. Kamfilet er alsidig, nem at tilberede og skabt til at samle folk om bordet.
Svinekamfilet (88%), vand, salt, dexrose, stabilisator (E451), glucosesirup, gærekstrakt, antioxidant (E301), konservering (E250), Marineret med 2% marinade (delvis hærdet rapsolie, karamelliseret sukker (solsikkeolie, brændt sukker, vand), salt, krydderier og krydderiekstrakter, gærekstrakt, antioxidant E330)).
Vacuumpakket.
Energi | 455 kJ / 109 kcal |
---|---|
Fedt | 3,1 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 0,9 g |
Kulhydrater | 0,4 g |
- heraf sukkerarter | 0,3 g |
Protein | 20 g |
Salt | 1,7 g |
Opskrifter
Steges i ovnen ved 180°C i ca. 50 min. og lad kødet hvile tildækket i ca. 10 min. inden udskæring. Kan alternativt grilles ved indirekte varme i ca. 35 min.
Kamfiletten kan også udskæres i koteletter og grilles.
Skal gennemsteges til en kernetemperatur på 75°C.
Kan f.eks. serveres med ris, mango chutney, ristede bananer og tomatsauce.