
Medister grillsnegl med BBQ
Vi har viklet bacon om vores medister, hvilket giver endnu mere smag og smurt den med BBQ sauce.
49,95 DKK
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter
Medisterpølse (94%) (svinekød 74%), vand, kartoffelmel- og flager, salt, SKUMMETMÆLKspulver, krydderier, løg, gærekstrakt, dextrose, svinetarm), bacon (6%) (svinebrystflæsk, salt, dextrose, antioxidant (E301), konservering (E250), røget).
Energi | 1070 kJ / 256 kcal |
---|---|
Fedt | 21 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 8,4 g |
Kulhydrater | 4,1 g |
- heraf sukkerarter | 1,2 g |
Protein | 13 g |
Salt | 2 g |
Opskrifter
Grillen varmes op til 200°C. Medisteren lægges på grillen på indirekte varme. Tilsæt evt. lidt røgflis. Grilles i ca. 15 minutter under låg, hvorefter den vendes og grilles i yderligere 15 minutter under låg.
Medister Grillsneglen kan derudover både pandesteges og ovnsteges.
Skal gennemvarmes til en temperatur på 75°C.