
Revelsben m. ølmarinade
Revelsben i ølmarinade er en klassisk ret med et moderne twist, der forkæler dine smagsløg med en fyldig, rund smagsoplevelse. Marinaden er nøje udviklet for at fremhæve kødets naturlige saftighed og tilføre en unik aroma med noter af maltsødme og et hint af bitterhed.
Serveringsforslag
Giv retten et klassisk touch ved at servere Revelsben i ølmarinade med en cremet kartoffelsalat og en frisk kålsalat. Nyd retten med en iskold øl, der perfekt komplementerer det marinerede kød med sin friske og afbalancerede smag.
Skiver af svinebrystflæsk (91%), marinade (9%) (mørk øl (40%) (vand, BYGMALT, humleestrakt)), vand, salt, krydderier, eddike, sukker rapsolie, sennep (SENNEPSKORN, eddike, vand, salt), BYGMALT-ekstrakt, karamel, modificeret stivelse, naturlig aroma, MÆLKEPROTEIN, fortykningsmiddel (E415), MÆLKESUKKER).
Efter åbning holdbar 2 dage ved højst +5°C.
Energi | 1295 kJ / 310 kcal |
---|---|
Fedt | 28 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 10 g |
Kulhydrater | 1,1 g |
- heraf sukkerarter | 0,7 g |
Protein | 14 g |
Salt | 1,3 g |
Opskrifter
Steges i en forvarmet ovn i ca. 1 time ved 175°C eller til en kernetemperatur på 75°C.