Ribbensteg m. ben, stegeside

Stegesiden er særdeles velegnet til ribbenssteg. Stegesiden er en smule mere fed end kogesiden, men til genfæld bliver stegen bÃ¥de mere saftig og mere mør.

119,95 DKK
stk
( ca.
1200
g
 )
Køb sammen!
SÃ¥ er der nem og velsmagende aftensmad
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter

Fersk svinekød.

Efter åbning holdbar 2 dage ved højst +5°C.

Energi 1382 kJ / 330 kcal
Fedt 30 g
- heraf mættede fedtsyrer 12 g
Kulhydrater 0 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 16 g
Salt 0,1 g

Opskrifter

Drys salt mellem sværene. Læg stegen med sværene sÃ¥ vandret som muligt i en bradepande og hæld evt. vand ved. Sæt kødet i en kold ovn og steg ved 180°C i ca. 1½ time.

Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
MÃ¥lretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden