Ribbensteg m. ben, stegeside

Stegesiden er særdeles velegnet til ribbenssteg. Stegesiden er en smule mere fed end kogesiden, men til genfæld bliver stegen både mere saftig og mere mør.

89,94 DKK
stk
( ca.
1200
g
 )
Køb sammen!
Så er der nem og velsmagende aftensmad
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter

Fersk svinekød.

Efter åbning holdbar 2 dage ved højst +5°C.

Energi 1382 kJ / 330 kcal
Fedt 30 g
- heraf mættede fedtsyrer 12 g
Kulhydrater 0 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 16 g
Salt 0,1 g

Opskrifter

Drys salt mellem sværene. Læg stegen med sværene så vandret som muligt i en bradepande og hæld evt. vand ved. Sæt kødet i en kold ovn og steg ved 180°C i ca. 1½ time.

Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden