
Skinke cordon bleu
Denne klassiker består af en lækker skinkeschnitzel vendt i krydret rasp og fyldt med silkeblød mozzarella og smagfuld skinke. Den er skabt til dig, der ønsker en nem løsning uden at gå på kompromis med den gode smag. Oplev en ret, der på smukkeste vis balancerer den sprøde panering med det saftige fyld, og som garanterer en aftensmad, hele familien vil sætte pris på.
Serveringsforslag, der løfter måltidet
Server skinke cordon bleu som hovedret med en cremet kartoffelmos og dampet broccoli for en dejlig hjemmelavet middag.
Svineinderlår (70%), panering (rasp (HVEDEMEL, gær, salt), salt, krydderier (bl.a. paprika, peber), rød peberfrugt), kogt skinke (9%) (skinkekød, vand, salt, dextrose, stabilisator (E451), glucosesirup, gærekstrakt, antioxidant (E301), konservering (E250), røget), MOZARELLA OST (9%).
Energi | 619 kJ / 148 kcal |
---|---|
Fedt | 3,9 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 1,9 g |
Kulhydrater | 7,2 g |
- heraf sukkerarter | 0,5 g |
Protein | 20 g |
Salt | 2 g |
Opskrifter
Steges på en pande med varmt fedtstof i 4-5 minutter på hver side indtil osten er smeltet.