Skinke cordon bleu

Denne klassiker består af en lækker skinkeschnitzel vendt i krydret rasp og fyldt med silkeblød mozzarella og smagfuld skinke. Den er skabt til dig, der ønsker en nem løsning uden at gå på kompromis med den gode smag. Oplev en ret, der på smukkeste vis balancerer den sprøde panering med det saftige fyld, og som garanterer en aftensmad, hele familien vil sætte pris på.

Serveringsforslag, der løfter måltidet

Server skinke cordon bleu som hovedret med en cremet kartoffelmos og dampet broccoli for en dejlig hjemmelavet middag.

 

79,90 DKK
stk
( ca.
340
g
 )
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter

Svineinderlår (70%), panering (rasp (HVEDEMEL, gær, salt), salt, krydderier (bl.a. paprika, peber), rød peberfrugt), kogt skinke (9%) (skinkekød, vand, salt, dextrose, stabilisator (E451), glucosesirup, gærekstrakt, antioxidant (E301), konservering (E250), røget), MOZARELLA OST (9%).

Energi 619 kJ / 148 kcal
Fedt 3,9 g
- heraf mættede fedtsyrer 1,9 g
Kulhydrater 7,2 g
- heraf sukkerarter 0,5 g
Protein 20 g
Salt 2 g

Opskrifter

Steges på en pande med varmt fedtstof i 4-5 minutter på hver side indtil osten er smeltet.

Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden