
Stegeflæsk i skiver
Danmarks nationalret - Flæsk i skiver
Smagen af tradition og dansk hygge i én ret! En ægte klassiker fra det danske køkken.
Vi bruger udelukkende kød fra de bedste danske grise, nøje udvalgt og skåret med præcision. Resultatet er en smagsoplevelse, der ikke kun forkæler ganen, men også ærer den stolte danske madtradition.
Serveringsforslag:
Forvandl din middag til en uforglemmelig oplevelse ved at servere flæsk i skiver med cremet persillesovs og friskopgravede kartofler. Suppler med et glas køligt øl for en autentisk dansk madtradition, der samler hele familien om bordet.
Eller krydder sirverne med groft salt, læg dem på grillen og server dem som forret til din næste grillfest.
Lad flæsk i skiver være centrum for dit næste måltid og nyd en ret, der bygger bro mellem fortidens traditioner og nutidens smagsløg!
Skiver af brystflæsk.
Efter åbning holdbar 2 dage ved højst +5°C.
Energi | 1382 kJ / 330 kcal |
---|---|
Fedt | 30 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 12 g |
Kulhydrater | 0 g |
- heraf sukkerarter | 0 g |
Protein | 16 g |
Salt | 0,1 g |
Opskrifter
Læg flæskeskiverne på en rist med en bradepande under. Steg flæsket midt i ovnen, til det er gyldenbrunt og sprødt, ca. 30 minutter. Vend flæsket når halvdelen af stegetiden er gået. Kan også steges på panden.