bookmakers sandwich

Bookmakers sandwich

4 pers.
Forb. 1 døgn + Tilb. 30 min
Nem

Fremgangsmåde

Dagen før
De syltede rødløg laves dagen før. Kog eddike, sukker og vand op. Skær rødløg i skiver eller både. Blancher løgene i lagen og sigt lagen op i en beholder. Lad dem køle af til stuetemperatur. Hæld løgene ned i lagen og læg låg på. Stil på køl natten over.

På dagen
Klargør svampene og skær dem i evt. mindre stykker. Steg dem på panden i lidt olie til de er gyldne.
Brødet skæres i 8 skiver på ca. 1 cm i tykkelsen. Smør brødet på begge sider med smør og rist skiverne i en forvarmet ovn på 200°C til det er gyldent. Varm imens en pande op til den er rygende.Salt bøfferne og steg dem hårdt i en rigelig mængde olie til de er røde i midten ca. 50°C. Tag dem af panden og lad dem hvile 3 minutter inden de skæres i skiver. Bland mayonnaise og sennep - og smør brødene på den ene side. Skiver af kødet placeres på de fire af brødene og picorrino rives fint ud over. Spar ikke på osten. Læg nu svampe, semi-dryed tomater og syltede løg på. Læg låg på med de sidste skiver brød.

Ingredienser

Ingredienser

  • 1 godt lyst brød
  • 50 g. smør
  • 4 entre cote a 150 - 200 g.
  • 1 spsk. grovkornet sennep
  • 12-16 små semi-dryed tomater
  • 1 stykke trøffelpicorrino
  • 150 g. svampe (champignon, østershatte, bøgehatte eller lign.)

Syltede rødløg

  • ½ l eddike
  • ½ l sukker
  • ½ l vand
  • 3 rødløg
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden