bookmakers sandwich

Bookmakers sandwich

4 pers.
Forb. 1 døgn + Tilb. 30 min
Nem

Fremgangsmåde

Dagen før
De syltede rødløg laves dagen før. Kog eddike, sukker og vand op. Skær rødløg i skiver eller både. Blancher løgene i lagen og sigt lagen op i en beholder. Lad dem køle af til stuetemperatur. Hæld løgene ned i lagen og læg låg på. Stil på køl natten over.

PÃ¥ dagen
Klargør svampene og skær dem i evt. mindre stykker. Steg dem på panden i lidt olie til de er gyldne.
Brødet skæres i 8 skiver på ca. 1 cm i tykkelsen. Smør brødet på begge sider med smør og rist skiverne i en forvarmet ovn på 200°C til det er gyldent. Varm imens en pande op til den er rygende.Salt bøfferne og steg dem hårdt i en rigelig mængde olie til de er røde i midten ca. 50°C. Tag dem af panden og lad dem hvile 3 minutter inden de skæres i skiver. Bland mayonnaise og sennep - og smør brødene på den ene side. Skiver af kødet placeres på de fire af brødene og picorrino rives fint ud over. Spar ikke på osten. Læg nu svampe, semi-dryed tomater og syltede løg på. Læg låg på med de sidste skiver brød.

Ingredienser

Ingredienser

  • 1 godt lyst brød
  • 50 g. smør
  • 4 stk. entre cote a 150 - 200 g.
  • 1 spsk. grovkornet sennep
  • 12-16 smÃ¥ semi-dryed tomater
  • 1 stykke trøffelpicorrino
  • 150 g. svampe (champignon, østershatte, bøgehatte eller lign.)

Syltede rødløg

  • ½ liter eddike
  • ½ liter sukker
  • ½ lliter vand
  • 3 rødløg
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
MÃ¥lretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden