432 v23

Frugtfarseret ribbensteg med karrykål

3-4 pers.
120
Middel

Fremgangsmåde

Rør farsen med mælk, frugt og krydderier.

Rids sværen på ribbensstegen helt ned til kødet med  ½ centimeters afstand. Skær en lomme ind i stegen fra begge ender. Kom frugtfarsen ind i lommen. Gnid sværen med salt og vær omhyggelig med at få salt ned mellem alle sværene.

Læg stegen på en rist i en lille bradepande, så sværen ligger så lige som muligt. Sæt stegen i ovnen ved 200° i ca. 1½ time eller til kødet er gennemstegt.

Skær hvidkålen i meget tynde strimler. Sauter løget i olie sammen med karry. Tilsæt det strimlede hvidkål og sauter yderligere et par minutter. Tilsæt bouillon og lad kålen småsimre i ca. ½ time. Smag til med salt og peber.

Ingredienser

  • 1,2 kg. ribbenssteg u/ben
  • 150 gr. hakket svinekød
  • 75 gr. tørrede tranebær
  • 75 gr. tørret eller frisk mango eller melon
  • 1 knivspids salt
  • 1 knivspids peber
  • 1 spsk. mælk
  • Karrykål
  • 800 gr. hvidkål i strimler
  • 1 løg i tern
  • 1 spsk. karry
  • ½ tsk. salt
  • 1 knivspids peber
  • 1 dl. svinebouillon
  • lidt olie
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden