Ribbensteg m. ben, kogesiden

Fyldt med god smag 

Ribbensteg med ben er en klassiker, som for mange vækker minder om traditionelle danske retter. Med sin møre kødtekstur og en smule brusk i kogesiden er denne udskæring både velsmagende og alsidig. Kendes for at være mere mager end stegesiden, og derfor vælger mange den til den perfekte ribbenssteg. Kogesiden er desuden ideel til kogningen, hvilket er med til at mørne kødet og fremhæve det smag og struktur. 

Serveringsforslag

  • Perfekt til flæskesteg sammen med brun sovs, rødkål og kogte kartofler.
  • Brug den til smagfuld suppefond, hvor kødets saft og kraft virkelig træder frem.
  • Kan også nydes som en moderne fortolkning af ribbensteg i sandwiches eller wraps med friske grøntsager og sennepsdressing.
119,95 DKK
stk
( ca.
1200
g
 )
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter

Fersk svinekød.

Efter åbning holdbar 2 dage ved højst +5°C.

Energi 1054 kJ / 252 kcal
Fedt 20 g
- heraf mættede fedtsyrer 8,1 g
Kulhydrater 0 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 18 g
Salt 0,2 g

Opskrifter

Drys salt mellem sværene. Læg stegen med sværene så vandret som muligt i en bradepande og hæld evt. vand ved. Sæt kødet i en kold ovn og steg ved 180°C i ca. 1½ time.

Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden