
Ribbensteg m. ben, kogesiden
Fyldt med god smag
Ribbensteg med ben er en klassiker, som for mange vækker minder om traditionelle danske retter. Med sin møre kødtekstur og en smule brusk i kogesiden er denne udskæring både velsmagende og alsidig. Kendes for at være mere mager end stegesiden, og derfor vælger mange den til den perfekte ribbenssteg. Kogesiden er desuden ideel til kogningen, hvilket er med til at mørne kødet og fremhæve det smag og struktur.
Serveringsforslag
- Perfekt til flæskesteg sammen med brun sovs, rødkål og kogte kartofler.
- Brug den til smagfuld suppefond, hvor kødets saft og kraft virkelig træder frem.
- Kan også nydes som en moderne fortolkning af ribbensteg i sandwiches eller wraps med friske grøntsager og sennepsdressing.
119,95 DKK
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter
Fersk svinekød.
Efter åbning holdbar 2 dage ved højst +5°C.
Energi | 1054 kJ / 252 kcal |
---|---|
Fedt | 20 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 8,1 g |
Kulhydrater | 0 g |
- heraf sukkerarter | 0 g |
Protein | 18 g |
Salt | 0,2 g |
Opskrifter
Drys salt mellem sværene. Læg stegen med sværene så vandret som muligt i en bradepande og hæld evt. vand ved. Sæt kødet i en kold ovn og steg ved 180°C i ca. 1½ time.