Ribbensteg m. ben, kogesiden

Kogesiden er god til kogning. Dog bruger rigtig mange kogesiden til ribbenssteg, da den er mere mager end stegesiden. Til forskel fra stegesiden er der i kogesiden en lille smule brusk.

95,88 DKK
stk
( ca.
1200
g
 )
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter

Fersk svinekød.

Efter åbning holdbar 2 dage ved højst +5°C.

Energi 1054 kJ / 252 kcal
Fedt 20 g
- heraf mættede fedtsyrer 8,1 g
Kulhydrater 0 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 18 g
Salt 0,2 g

Opskrifter

Drys salt mellem sværene. Læg stegen med sværene sÃ¥ vandret som muligt i en bradepande og hæld evt. vand ved. Sæt kødet i en kold ovn og steg ved 180°C i ca. 1½ time.

Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
MÃ¥lretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden