 
                            Kotelet på ærtemos og perlebyg
                                
                                4 pers.
                            
                        
                        
                            
                                
                                40 min
                            
                        
                        
                            
                                
                                Middel
                            
                        
                    Fremgangsmåde
Brun halvdelen af smørret på en varm pande og steg koteletterne i ca. 8-10 minutter. Kog perlebyg i 8 minutter og lad det trække i 10 minutter. Hæld herefter vandet fra.
Tag koteletterne af og kom resten af smørret på panden. Hak skalotteløg fint og sauter dem i smørret. Hæld rødvin ved og reducer den. Når der er ca. 1/4 af rødvinen tilbage hældes fløden ved. Kom perlebyg i og vend det godt sammen.
Ærtemos
Kom ærterne op i en blender - tag lidt ærter fra til pynt forrinden. Kom creme fraiche ved og blend til en fin mos.
Anret med mos i bunden og perlebyg ovenpå. Sæt koteletten på toppen og pynt af med ærter og lidt ærtespirer.