432 v40

Kotelet på ærtemos og perlebyg

4 pers.
40 min
Middel

Fremgangsmåde

Brun halvdelen af smørret på en varm pande og steg koteletterne i ca. 8-10 minutter. Kog perlebyg i 8 minutter og lad det trække i 10 minutter. Hæld herefter vandet fra.
Tag koteletterne af og kom resten af smørret på panden. Hak skalotteløg fint og sauter dem i smørret. Hæld rødvin ved og reducer den. Når der er ca. 1/4 af rødvinen tilbage hældes fløden ved. Kom perlebyg i og vend det godt sammen.

Ærtemos
Kom ærterne op i en blender - tag lidt ærter fra til pynt forrinden. Kom creme fraiche ved og blend til en fin mos.

Anret med mos i bunden og perlebyg ovenpå. Sæt koteletten på toppen og pynt af med ærter og lidt ærtespirer.

Ingredienser

  • 4 stk koteletter
  • 400 g. grønne ærter
  • 2 dl. creme fraiche 18%
  • 150 g. perlebyg
  • 1 dl. rødvin
  • sherryeddike
  • 2 dl fløde
  • 1 stk skalotteløg
  • 50 g. smør
  • lidt ærtespirer til pynt
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden