123

Nakkefilet braiseret i ovn med mørk øl

4 pers.
90 min
Middel

Fremgangsmåde

Brun fedtstof i stegeso eller gryde. Vend kødskiverne i mel og brun dem på begge sider, til de tager farve. Tilsæt blommer, porrer, løg, estragon og øl. Læg låg på og lad retten simre i 1 time og 15 minutter. Husk at krydre med salt og peber.

Rist mandlerne på en pande til de tager farve. Tilsæt soya og lad det koge ind til det hele er fordampet.

Kog spelten som anvist på posen, sigt væden fra. Sauter løg i gryden. Tilsæt fløden og kværnet peber. Lad det koge ind til cremet konsistens.
Vend æbletern og de soyastegte mandler i spelten.

Ingredienser

  • - 1,2 kg. nakkefilet skåret i 3 cm tykke skiver
  • - mel
  • - fedtstof til stegning
  • - 300 gr. blommer, halveret og uden sten
  • - 1 porre i skiver
  • - 2 store løg i tern
  • - 4 kviste estragon
  • - 75 cl. mørk øl
  • - groft salt og peber
  • Perlespelt
  • - 2 dl. perlespelt
  • - 2 dl. fløde
  • - 1 skalotteløg, finthakket
  • - 1 æble i små tern
  • - 1 håndfuld mandler
  • - 3 spsk. soya
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden