123 v17

Porre- og hvidløgsfyldt svinekam

4 pers.
150 min
Middel

Fremgangsmåde

Bestil den fyldte svinekam hos din slagter.

Skær rodfrugter, løg og porre i rustikke stykker og kom lidt timian ved. Vend dem i olie, og bad dem i ovnen ved 180°C i ca. 40 minutter. Svinekammen steges i ovnen ved 180°C i ca. 2-2½ time til sværen er sprød.

Sauce: Brun løg og peberfrugt i gryden og tilsæt de andre ingredienser. Kog det igennem, sigt saucen og jævn yderligere, hvis nødvendigt. 

Serveres med rodfrugter og knuste kartofler

 

Ingredienser

  • 1 kg. fyldt svinekam
  • 700 g. kartofler med skræl
  • 2 gulerødder
  • 2 pastinakker
  • 1 løg
  • 1 porre
  • 2 spsk. olivenolie
  • salt og peber
  • timian
  • Sauce
  • ½ liter kalve- eller oksefond
  • 1 rød peberfrugt i tern
  • 1 spsk. tomatpure
  • 1 spsk. paprika
  • ½ hakket løg
  • Fløde
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden