Svinekam u. ben, ridset
Svinekam er en klassiker i det danske køkken og kan serveres på alle tider af året!
199,95 DKK
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter
Fersk svinekød.
Efter åbning holdbar 2 dage ved højst +5°C.
Energi | 1014 kJ / 244 kcal |
---|---|
Fedt | 18 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 6,7 g |
Kulhydrater | 0,5 g |
- heraf sukkerarter | 0 g |
Protein | 19 g |
Salt | 0,15 g |
Opskrifter
Kom salt ned mellem sværene. Læg stegen på ovnens rist. Støt den evt. med sammenkrøllet alufolie så stegen ligger lige. Kom 2½ dl. vand i bradepanden og læg risten med stegen ovenpå. Steg svinekammen midt i ovnen - tilsæt endnu 2½ dl. vand efter ca. 45 min. Tag flæskestegen ud og mål med et stegetermometer kødets kernetemperatur, som skal være ca. 65°C.