123 v22

Ribs med coleslaw

4 pers.
210 min
Middel

Fremgangsmåde

Ribs: Farin og All Around blandes sammen og rubbes på kambenene. Læg benene i en lukket plasticpise og lad dem trække i 24 timer i køleskabet.

Benene grilles derefter i 2 timer ved 110°C ved indirekte varme.

Hver ben pakkes derefter ind i pakker af stanniol sammen med 1 dl. icetea og en klat smør. Stanniolpakkerne grilles derefter igen ca. 40-50 minutter ved indirekte varme.

Benene pakkes ud og grilles på indirekte varme i ca. 30 minutter. Benene pensles med barbequesaucen.

Barbequesauce: Alle ingredienser koges sammen under omrøring og reduceres til det halve. Det er vigtigt, at saucen tilsættes til sidst i forløbet, når der grilles, da sukkeret i saucen ellers vil branke.

Coleslaw: Mayonnaise, cremefraiche og krydderier blandes og vendes med hvidkål og gulerødder.

Ingredienser

  • 6 rækker kamben
  • 4 spsk. brun farin
  • 6 spsk. allround krydderi (Santa Maria)
  • 100 gr. smør
  • 6 dl. Ice tea (evt. Peach)
  • Barbequesauce
  • 2 dl. tomatpuré
  • 1 spsk. sennep
  • 3 spsk. farin
  • 2 spsk. citronsaft
  • 1 spsk. paprika
  • 1 spsk. Worchestersauce
  • ½ liter flåede tomater
  • Coleslaw
  • 1/4 hvidkål / spidskål i tynde strimler
  • 2 revene gulerødder
  • saft af ½ citron
  • ½ dl. creme fraiche 38%
  • 1 dl. mayonnaise
  • ½ tsk. sukker
  • ½ tsk. salt
  • friskkværnet peber
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden