123 v27

Rødkålssalat

4 pers.
30 min
Middel

Fremgangsmåde

Kog perlebyg og køl dem ned.

Snit rødkålen fint og hak dild.

Vend/bland derefter rødkål, perlebyg og dild med olivenolie, balsamico og honning. Smag til med salt og peber.

Anret det i en skål og pynt med bønner

 

Ingredienser

  • 1 dl. perlebyg
  • 200 gr. edamame bønner eller ærter
  • ½ rødkål
  • ½ bundt friks dild
  • 1½ dl. god olivenolie
  • 5 spsk. hvid balsamico
  • 1 tsk. flydende honning
  • salt og peber
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden