123 v24

Rosmarinrøget grillkotelet med spicy rød salt med sommerens bær

4 pers.
70 min
Middel

Fremgangsmåde

Koteletter: Pensl koteletterne med akaciehonning og ryg dem over bøgesmuld blandet med tørret rosmarin i ca. 1 time. Frisk rosmarin kan tørres i ovnen og derefter lægges i smuldet.

Koteletterne er derefter klar til at komme en tur på grilllen i 10 - 12 minutter ved indirekte varme.

Salat: Skyl jordbærene, nip dem og halvér.

Halver tomaterne. Flæk chilien, skrab kerne ud og hak chilien fint. Vend jordbær med hindbær, tomater, chili og løvstikke.

Massér granatæblet og skær top og bund af. Del det i kvarte og tag kernerne ud med en ske.

Vend granatæblestykkerne i salaten og stænk med olivenolie og eddike efter smag

Ingredienser

  • 4 svinekoteletter
  • ½ dl akaciehonning
  • Tørret eller frisk rosmarin
  • - Spicy rød salat:
  • 1 bakke jordbær
  • ½ bakke hindbær
  • 1 bakke cherrytomater
  • 1 rød chili
  • 1/4 bundt løvstikke
  • 1 granatæble
  • olivenolie
  • Æbleeddike
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden