123 v42

Vesterhavsgriller m/bulgursalat med abrikoser og mandler

4 pers.
30 min
Middel

Fremgangsmåde

Skold og smut mandlerne. Rist dem på en tør, varm pande, til de har fået farve og er blevet sprøde. Lad dem afkøle.

Kog bulgur i bouillon ca. 10 minutter eller efter anvisningen på pakken.

Skær abrikoserne i strimler. Skræl agurken, fjern kernerne og skær den i mindre stykker. Skær tomaterne i stykker. Skær forårsløgene i strimler.

Bland olie, citron, salt og peber. Rør bulgur og persille i. Vend mandler, abrikoser, agurk, tomater og løg i og server.

 

Ingredienser

  • Vesterhavsgrillere
  • ½ dl. mandler
  • 4 dl. bulgur (160 gr.)
  • 4 dl. grønsagsbouillon
  • 4 tørrede abrikoser
  • ½ agurk
  • 2 tomater
  • 2 forårsløg
  • 1/4 dl. olivenolie
  • 1 spsk. citronsaft
  • ½ tsk. salt
  • frikskværenet peber
  • ½ dl. bredbladet persille
Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden