And, UPS - 3 kg
Når du afhenter anden, har vi klargjort anden til dig, så den er lige til at sætte i ovnen.
UPS = Udbenet På Skrog. Ved en UPS and har vi først udbenet anden og herefter lagt skroget tilbage i anden og syet den sammen.
Det betyder, at når du har stegt anden, så skal du blot trække i en snor og så åbner anden sig, og du kan nemt pille skroget ud. Så bliver det ikke lettere!
Danske peking ænder fra Rønhøjgaard.
Rønhøjgaard drives af familien Nielsen, der har et øget fokus på kvalitetsprodukter, og familien opdrætter nogle af de bedste ænder i Danmark.
Ænderne får masser af plads, og går på græs hele livet, samtidig med at de får kvalitetsfoder og omsorg, hvilket er nøglen til det gode resultat. Dette gør ænderne store og flotte og i øvrigt med omkring 10% mindre fedt end konventionelt opdrættede ænder.
Denne and er til 3-4 personer.
Bemærk: Kun til afhentning den 22. eller 23. december.
Bemærk: Kun til afhentning
Fersk hel and - udbenet og på skrog.
Opbevares ved maks. 5 grader og anvendes samme dag som åbning.
Energi | 920 kJ / 220 kcal |
---|---|
Fedt | 18 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 5 g |
Kulhydrater | 0 g |
- heraf sukkerarter | 0 g |
Protein | 18 g |
Salt | 0,2 g |
Opskrifter
Brun først anden ved 250°C i 20 minutter med brystet nedad, vend den og dæmp varmen til 160°C – hæld eventuelt fedtet fra.
Hæld ca. ½ liter vand i bradepanden og lad anden stege ca. 2 timer.
Mærk ved låret, om det løsner sig, og se om kødsaften er klar.
Langtidsstegt and
Læg en rist over bradepanden.
Læg den klargjorte and med brystsiden nedad på risten.
Hæld 1 liter vand i bradepanden.
Sæt den i en forvarmet ovn ved 130°C.
Lad den stege ca. 4 timer.
Vend anden og lad den stege videre med brystet opad i 1 time og 3 kvarter.
Altså ca. 6 timers stegetid i alt.