Svinekam m. ben, ridset

Svinekam er perfekt til steg, og har du rester, kan de sagtens bruges på det kolde bord dagen efter.

189,95 DKK
stk
( ca.
2000
g
 )
Køb sammen!
Friskhakket flæskesmåkød af danske grise.
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter

Fersk svinekød.

Efter åbning holdbar 2 dage ved højst +5°C.

Energi 1014 kJ / 244 kcal
Fedt 18 g
- heraf mættede fedtsyrer 6,7 g
Kulhydrater 0,5 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 19 g
Salt 0,15 g

Opskrifter

Kom salt ned mellem sværene. Læg stegen pÃ¥ ovnens rist. Støt den evt. med sammenkrøllet alufolie sÃ¥ stegen ligger lige. Kom 2½ dl. vand i bradepanden og læg risten med stegen ovenpÃ¥. Steg svinekammen midt i ovnen - tilsæt endnu 2½ dl. vand efter ca. 45 min. Tag flæskestegen ud og mÃ¥l med et stegetermometer kødets kernetemperatur, som skal være ca. 65°C.

Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
MÃ¥lretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden