Svinekam m. ben, ridset
Svinekam er perfekt til steg, og har du rester, kan de sagtens bruges på det kolde bord dagen efter.
189,95 DKK
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter
Fersk svinekød.
Efter åbning holdbar 2 dage ved højst +5°C.
Energi | 1014 kJ / 244 kcal |
---|---|
Fedt | 18 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 6,7 g |
Kulhydrater | 0,5 g |
- heraf sukkerarter | 0 g |
Protein | 19 g |
Salt | 0,15 g |
Opskrifter
Kom salt ned mellem sværene. Læg stegen på ovnens rist. Støt den evt. med sammenkrøllet alufolie så stegen ligger lige. Kom 2½ dl. vand i bradepanden og læg risten med stegen ovenpå. Steg svinekammen midt i ovnen - tilsæt endnu 2½ dl. vand efter ca. 45 min. Tag flæskestegen ud og mål med et stegetermometer kødets kernetemperatur, som skal være ca. 65°C.