Andebryst - Berberi
Andebryst af berberi and sikre dig et velsmagende andebryst, der er dejlig mørt, og som samtidig er uden et alt for stort fedtlag.
89,95 DKK
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter
100% andebryst, fransk berberi.
| Energi | 920 kJ / 220 kcal |
|---|---|
| Fedt | 18 g |
| - heraf mættede fedtsyrer | 5,0 g |
| Kulhydrater | 0 g |
| - heraf sukkerarter | 0 g |
| Protein | 18 g |
| Salt | 0,2 g |
Opskrifter
Håndtering:
Hold altid fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering. Fjerkræ skal gennemsteges til kødsaften er klar eller kernetemperaturen er 75°C.
Opbevares ved maks. 5 grader og anvendes samme dag som åbning.
Opskrift:
Gnid salt ned i skindet.
Læg andebrystet i en lille smurt bradepande. Stil bradepanden i ovnen ved 225°C ca. 20 min. Lad kødet trække under alufolie 15-20 min. Skær kødet i tynde, skrå skiver.