Andebryst - Berberi
Andebryst af berberi and sikre dig et velsmagende andebryst, der er dejlig mørt, og som samtidig er uden et alt for stort fedtlag.
80,00 DKK
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter
Hold altid fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering. Fjerkræ skal gennemsteges til kødsaften er klar eller kernetemperaturen er 75°C.
Opbevares ved maks. 5 grader og anvendes samme dag som åbning.
Energi | 920 kJ / 220 kcal |
---|---|
Fedt | 18 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 5,0 g |
Kulhydrater | 0 g |
- heraf sukkerarter | 0 g |
Protein | 18 g |
Salt | 0,2 g |
Opskrifter
Gnid salt ned i skindet.
Læg andebrystet i en lille smurt bradepande. Stil bradepanden i ovnen ved 225°C ca. 20 min. Lad kødet trække under alufolie 15-20 min. Skær kødet i tynde, skrå skiver.