Kalkunbryst i strimler

Kalkunbryst i strimlerer helt neutralt, og kan tilberedes til et utal af retter, og gør sig særlig godt i wok- eller gryderetter. Med den rette tilberedning fÃ¥r du et magert og velsmagende mÃ¥ltid. 

59,95 DKK
pakke
( ca.
500
g
 )
Køb sammen!
Hjemmerøget over bøgeflis og saltet
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter

Fersk kalkunbryst i strimler.

Hold altid fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering. Fjerkræ skal gennemsteges til kødsaften er klar eller kernetemperaturen er 75°C.

Efter åbning holdbar i 2 dage ved højst 5°C.

Energi 454 kJ / 109 kcal
Fedt 2,2 g
- heraf mættede fedtsyrer 0,6 g
Kulhydrater 0 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 22 g
Salt 0,2 g

Opskrifter

Fjerkrækød bør altid gennemsteges.

Kalkunbryst i strimlerkan anvendes til et utal af retter, og gør sig særlig godt til wok eller gryderetter.

 

Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
MÃ¥lretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden