Kalkunbryst - neutral
Kalkunbryst der er helt neutralt, kan tilberedes til et utal af retter, og gør sig særlig godt i wok retter.
144,95 DKK
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter
100% kalkunbryst.
| Energi | 454 kJ / 109 kcal |
|---|---|
| Fedt | 2,2 g |
| - heraf mættede fedtsyrer | 0,6 g |
| Kulhydrater | 0 g |
| - heraf sukkerarter | 0 g |
| Protein | 22 g |
| Salt | 0,2 g |
Opskrifter
Håndtering:
Hold altid fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering. Fjerkræ skal gennemsteges til kødsaften er klar eller kernetemperaturen er 75°C.
Efter åbning holdbar i 2 dage ved højst 5°C.
Opskrift:
Anbringes i et fad med lidt vand. Steges i ovn ved 180°C i ca. 1 time. Fjerkræ skal gennemsteges til kødsaften er klar eller til en kernetemperatur på 75°C.