
Kalkunbryst - neutral
Kalkunbryst der er helt neutralt, kan tilberedes til et utal af retter, og gør sig særlig godt i wok retter.
144,95 DKK
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter
Hold altid fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering. Fjerkræ skal gennemsteges til kødsaften er klar eller kernetemperaturen er 75°C.
Efter åbning holdbar i 2 dage ved højst 5°C.
Energi | 454 kJ / 109 kcal |
---|---|
Fedt | 2,2 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 0,6 g |
Kulhydrater | 0 g |
- heraf sukkerarter | 0 g |
Protein | 22 g |
Salt | 0,2 g |
Opskrifter
Anbringes i et fad med lidt vand. Steges i ovn ved 180°C i ca. 1 time. Fjerkræ skal gennemsteges til kødsaften er klar eller til en kernetemperatur på 75°C.