Kalkunbryst roast m. hvidløg/rosmarin marinade

Skal det være magert, men samtidig velsmagende? Så har vi lavet en kalkunroast til dig. Den er dækket af bacon og marineret i en hvidløg og rosmarin marinade, som vi mener står særlig godt til kalkunen. 

124,80 DKK
stk
( ca.
1200
g
 )
Køb sammen!
Mexico gryde er perfekt til den nemme og smagfulde aftensmad.
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter

Steges i en forvarmet ovn over vandbad ved 175°C i ca. 1 time eller til en kernetemperatur på 75°C. Hæld evt. en god kokosmælk over stegen, når du sætter den i ovnen. Det giver en himmelsk sauce.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Hold altid fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering. Fjerkræ skal gennemsteges til kødsaften er klar eller kernetemperaturen er 75°C.

Kalkunbrystfilet (82%), bacon (10%) (svinebryst (94%), salt, dextrose, antioxidant (E301), konservering (E250)), marinade (8%) (delvis hærdet rapsolie, krydderier (bl.a. hvidløg, rosmarin), salt, sukker, spinat)

Efter åbning holdbar 1 døgn ved højst +5°C.

Energi 738 kJ / 176 kcal
Fedt 10 g
- heraf mættede fedtsyrer 2,4 g
Kulhydrater 1,5 g
- heraf sukkerarter 1 g
Protein 20 g
Salt 1,2 g

Opskrifter

Steges i en forvarmet ovn over vandbad ved 175°C i ca. 1 time eller til en kernetemperatur på 75°C. Hæld evt. en god kokosmælk over stegen, når du sætter den i ovnen. Det giver en himmelsk sauce.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

 

Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden