Kalkunroast m. bacon

Skal det være magert, men samtidig velsmagende? Så har vi lavet en kalkunroast til dig der er dækket af bacon, som giver en god smag til kalkunen. 

119,95 DKK
stk
( ca.
1200
g
 )
Køb sammen!
Frisk hakket svinekød af danske grise
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter

Steges i en forvarmet ovn over vandbad ved 175°C i ca. 1 time eller til en kernetemperatur på 75°C. Hæld evt. en god kokosmælk over stegen, når du sætter den i ovnen. Det giver en himmelsk sauce.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Hold altid fjerkræ og emballage adskilt fra andre madvarer. Vask omhyggeligt køkkenredskaber og hænder efter håndtering. Fjerkræ skal gennemsteges til kødsaften er klar eller kernetemperaturen er 75°C.

Kalkunbrystfilet (90%), bacon (10%), (svinebryst (94%), salt, dextrose, antioxidant (E301), konservering (E250).

Efter åbning holdbar 1 døgn ved højst +5°C.

Energi 539 kJ / 129 kcal
Fedt 4,7 g
- heraf mættede fedtsyrer 1,6 g
Kulhydrater 0 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 21 g
Salt 0,5 g

Opskrifter

Steges i en forvarmet ovn over vandbad ved 175°C i ca. 1 time eller til en kernetemperatur på 75°C. Hæld evt. en god kokosmælk over stegen, når du sætter den i ovnen. Det giver en himmelsk sauce.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

 

Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden