Kyllingebryst med spinat og flødeost

Hvis et almindeligt kyllingebryst er for kedeligt for dig, så har vi fyldt et kyllingebryst med spinat, rødløg, flødeost og omviklet med spegeskinke. Det pifter kyllingebrystet op, og giver en anden smagsoplevelse. 

91,80 DKK
stk
( ca.
700
g
 )
Køb sammen!
Frisk hakket svinekød af danske grise
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter

Kyllingebrystfilet (65%), spegeskinke (skinke, salt, sukker, dextrose, krydderier, antioxidant (E301), konservering (E250, E252), røget), spinatblade (11%), FLØDEOST (5%) (fløde, vand, syrekultur, modificeret stivelse, salt, mælkeprotein, stabilisator (E412), konservering (E202)), rødløg. 

Efter åbning holdbar 1 dag ved højst +5°C. 

Energi 482 kJ / 115 kcal
Fedt 4,5 g
- heraf mættede fedtsyrer 2 g
Kulhydrater 1 g
- heraf sukkerarter 0,5 g
Protein 18 g
Salt 1 g

Opskrifter

Steges i en forvarmet ovn ved 160°C i ca. 25-30 min. Er ligeledes velegnet til grill, omend man skal være forsigtig med at vende kyllingerne.

 

Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden