Kalveculotte m. rødvinsmarinade

Kalveculotten er lidt mindre end okseculotte, og kalveculotten har mere mild smag end okseculotten. Vi har marineret culotten i en klassisk rødvinsmarinade, som vi mener står rigtig godt til kalvekødet.

Kalveculotte i ovnen eller på grillen er perfekt til en aften, hvor det skal være både nemt, smagfuldt og mørt.

199,95 DKK
stk
( ca.
1000
g
 )
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter

Marineret kalveculottesteg.

Efter åbning holdbar 3 dage i køleskab ved højst +5°C.

Kalveculotte (98%), marineret med 2% marinade (delvis hærdet rapsolie, krydderier og krydderiekstrakter (paprika, hvidløg, peber), salt, hydr. veg. protein, rødvinsekstrakt, glukosesirup).

Energi 719 kJ / 172 kcal
Fedt 10 g
- heraf mættede fedtsyrer 3,7 g
Kulhydrater 0,1 g
- heraf sukkerarter 0,1 g
Protein 19 g
Salt 0,4 g

Opskrifter

Læg kalveculotten i et ildfast fad med en lille smule vand i bunden. Steg culotten i ovnen ca. 15 min. ved 250°. Skru ned og steg færdig ca. 30-40 min. eller til en kernetemperatur på 58°.

Kan også grilles ved " indirekte varme" i ca. 30-40 min. til stegen opnår en kernetemperatur på 58°C.

Lad stegen hvile tildækket i ca. 15 min. inden den skæres for.

Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden