Kalvegullash

Kalvegullasch i tern er en klassiker, der både gør sig godt i gryderetter og supper, hvor gullasch er en hovedingrediens i suppen af samme navn.

Vi skærer det frisk, og sørger for at sener og fedt er skåret fra. 

99,95 DKK
pakke
( ca.
500
g
 )
Køb sammen!
En fyldig spegepølse som kan nydes på groft brød, og som også er perfekt til tapas og på pizza.
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter

Fersk kalveinderlår i tern.

Efter åbning holdbar i 2 dage i køleskab ved +5°C

Energi 459 kJ / 110 kcal
Fedt 2,1 g
- heraf mættede fedtsyrer 0,7 g
Kulhydrater 0 g
- heraf sukkerarter 0 g
Protein 22 g
Salt 0,2 g

Opskrifter

Efter bruning skal kødet småsimre sammen med vand eller suppe i ca. ½ time.

Serveres med kartoffelmos, der kan pyntes med hakkede, syltede agurker.

 

Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden