Italiensk Napoli spegepølse
Vi er stolte af vores Italienske Napolispegepølse der - som alle andre produkter - er hjemmelavet efter egne opskrifter og traditioner.
Italienske Napolispegepølse har en mild smag af paprika, og leder tankerne hen i mod Chorizo. Italienske Napolispegepølse er mild og spises af alle.
Tip! Når spegepølsen er pakket ud af plasticemballagen, skal den pakkes ind i et stykke køkkenrulle og opbevares i køleskabet. Lad så meget som muligt af stoftarmen blive på spegepølsen. Skift køkkenrullen, hvis den i løbet af et par dage bliver for fugtig. Herved ånder spegepølsen, og vil med tiden blive mere og mere fast og intens i smagen.
Svinekød (122g til 100g færdigvare), salt, krydderier (grønne peberkorn, sort peber, paprika, hvidløg), surhedsrehulerende middel (E575), dextrose, smagsforstærker (E621), starterkultur, konserveringsmiddel (E250). Stoppet i ikke spiselig tarm.
Tørret og røget. Vacuumpaket.
Energi | 1223 kJ / 292 kcal |
---|---|
Fedt | 22 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 8,6 g |
Kulhydrater | 2,6 g |
- heraf sukkerarter | 1 g |
Protein | 22 g |
Salt | 4 g |
Opskrifter
Efter åbning holdbar 21 dage ved højst 5°C.