Culottesteg Angus m. rødvinsmarinade

Lad dig forføre af smagen og kvaliteten i vores Culottesteg fra Anguskvæg, marineret med en klassisk rødvinsmarinade. Hos os har vi i mange år sat en ære i at levere mørt og smagfuldt kød af højeste standard, og denne culottesteg er ingen undtagelse. Perfekt til både ovn og grill, gør den dit måltid til en kombination af enkelthed, elegance og fyldig smag. Vi vælger Black Angus, fordi det sikrer mørhed og en dyb, karakteristisk smagsoplevelse, som dine gæster sent vil glemme.

Serveringsforslag

Servér din Culottesteg Angus med en klassisk grøn salat, ovnbagte kartofler og en cremet pebersauce for at lade kødet være stjernen på bordet. Eller prøv den på grillen med grillede grøntsager og en rig rødvinssauce for en sofistikeret sommermiddag. Uanset hvad, er denne ret skabt til at imponere og samle familien eller vennerne omkring bordet. Maden smager bedst, når den deles!

324,95 DKK
stk
( ca.
1300
g
 )
Køb sammen!
Vores mest populære spegepølse
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter

Rå marineret okseculottesteg.

Efter åbning holdbar i 3 dage i køleskab ved højst +5°C.

Okseculottesteg (98%), marineret med 2% marinade (delvis hærdet rapsolie, krydderier og krydderiekstrakter (paprika, hvidløg, peber), salt, hydr. veg. protein, rødvinsekstrakt, glukosesirup).

Energi 775 kJ / 185 kcal
Fedt 12 g
- heraf mættede fedtsyrer 4,4 g
Kulhydrater 0,6 g
- heraf sukkerarter 0,5 g
Protein 19 g
Salt 0,4 g

Opskrifter

Læg culotten i et ildfast fad med en lille smule vand i bunden. Steg culotten i ovnen ca. 10 min. ved 250°C. Skru ned til 150°C og steg færdig ca. 50 min. eller til en kernetemperatur på 55-60°C.
Lad stegen hvile tildækket i ca. 20 min. inden den skæres for.

Stegen er også velegnet til til stegning i kuglegrill.

Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden