
Culottesteg Angus
En klassiker i topkvalitet. Vores culottesteg fra Anguskvæg er resultatet af mange års dedikation til smag og mørhed. Vi har med stolthed solgt Black Angus culotter i årevis, netop fordi deres fyldige smag og møre struktur er uden sammenligning. Perfekt til både ovn og grill, er denne culottesteg det oplagte valg til en aften, der skal byde på nem, smagfuld og imponerende mad.
Serveringsforslag
Skær culotten i tynde skiver på tværs af fibrene. Server med smørstegte kartofler, ovnbagte rodfrugter, og en fyldig rødvinssauce for at fuldende smagsoplevelsen. Gæsterne vil uden tvivl nyde denne kombination, der forener tradition og kvalitet på tallerkenen.
Fersk okseculottesteg.
Efter åbning holdbar i 3 dage i køleskab ved højst +5°C
Energi | 733 kJ / 175 kcal |
---|---|
Fedt | 11 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 4,3 g |
Kulhydrater | 0 g |
- heraf sukkerarter | 0 g |
Protein | 19 g |
Salt | 0,2 g |
Opskrifter
Læg culotten i et ildfast fad med en lille smule vand i bunden. Steg culotten i ovnen ca. 10 min. ved 250°C. Skru ned til 150°C og steg færdig ca. 50 min. eller til en kernetemperatur på 55-60°C.
Lad stegen hvile tildækket i ca. 20 min. inden den skæres for.
Stegen er også velegnet til til stegning i kuglegrill.