Flanksteak m. mexican fajita marinade

Flanksteak der er marineret, ser ikke alene flot ud - den smager også rigtig godt, med en god smag af okse. Flanksteak er kendetegnet ved at være meget smagfuld samtidig med, at det er ganske mørt. Her får du altså meget god smag og mørt kød for pengene.

Denne flanksteak er marineret i en mexican fajita marinade, med smag af løg, hvidløg, spidskommen, paprika og chili. Denne marinade passer til dig, som elsker en lækker krydret smag, til det røde oksekød.

74,95 DKK
stk
( ca.
500
g
 )
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter

RÃ¥ marineret okseflanksteak.

Efter åbning holdbar 2 dage ved højst +5°C.

Okse flanksteak (96%) marineret med 4% marinade (delvis hærdet rapsolie, krydderier og krydderiekstrakter (bl.a. hvidløg, spidskommen, paprika, chili), salt, dextrose, tomatpulver, gærekstrakt).

 

Energi 622 kJ / 149 kcal
Fedt 7,3 g
- heraf mættede fedtsyrer 2,2 g
Kulhydrater 1,1 g
- heraf sukkerarter 0,9 g
Protein 20 g
Salt 0,5 g

Opskrifter

Stegevejledning: Steges pÃ¥ en varm pande i ca. 6-8 minutter pÃ¥ hver side eller i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 15-20 minutter. Lad hvile inden udskæring. Skæres pÃ¥ skrÃ¥ i meget tynde skiver.

Tilberedning pÃ¥ grill: Grilles ved "indirekte varme" i ca. 4-5 minutter pÃ¥ hver side. Lad stegen hvile tildækket i ca. 15 min. før udskæring. Skæres skrÃ¥ i meget tynde skiver.

 

Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
MÃ¥lretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden