
Flanksteak m. mexican fajita marinade
Flanksteak der er marineret, ser ikke alene flot ud - den smager også rigtig godt, med en godt smag af okse. Flanksteak er kendetegnet ved at være meget smagfulde samtidig med, at det er ganske mør. Her får du altså meget god smag for pengene.
Denne flanksteak er marineret i en mexican fajita marinade, der giver en lækker krydret smag til det røde oksekød.
RÃ¥ marineret okseflanksteak.
Efter åbning holdbar 2 dage ved højst +5°C.
Okse flanksteak (96%) marineret med 4% marinade (delvis hærdet rapsolie, krydderier og krydderiekstrakter (bl.a. hvidløg, spidskommen, paprika, chili), salt, dextrose, tomatpulver, gærekstrakt).
Energi | 622 kJ / 149 kcal |
---|---|
Fedt | 7,3 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 2,2 g |
Kulhydrater | 1,1 g |
- heraf sukkerarter | 0,9 g |
Protein | 20 g |
Salt | 0,5 g |
Opskrifter
Stegevejledning: Steges på en varm pande i ca. 6-8 minutter på hver side eller i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 15-20 minutter. Lad hvile inden udskæring. Skæres på skrå i meget tynde skiver.
Tilberedning på grill: Grilles ved "indirekte varme" i ca. 4-5 minutter på hver side. Lad stegen hvile tildækket i ca. 15 min. før udskæring. Skæres skrå i meget tynde skiver.