Flanksteak m. rødvins marinade

Flanksteak der er marineret, ser ikke alene flot ud - den smager også rigtig godt, med en godt smag af okse. Flanksteak er kendetegnet ved at være meget smagfulde samtidig med, at det er ganske mør. Her får du altså meget god smag for pengene.

Denne flanksteak er marineret i rødvin, der er en helt klassisk marinade til det røde oksekød.

64,95 DKK
stk
( ca.
500
g
 )
Ingredienser
Ernæring
Opskrifter

Rå marineret okseflanksteak.

Efter åbning holdbar 2 dage ved højst +5°C.

Okse flanksteak (96%), marineret med 4% marinade (delvis hærdet rapsolie, krydderier og krydderiekstrakter (bl.a. hvidløg, spidskommen, paprika, chili), salt, dextrose, tomatpulver, gærekstrakt).

Energi 622 kJ / 149 kcal
Fedt 7,6 g
- heraf mættede fedtsyrer 2,2 g
Kulhydrater 1,1 g
- heraf sukkerarter 0,9 g
Protein 20 g
Salt 0,5 g

Opskrifter

Stegevejledning: Steges på en varm pande i ca. 6-8 minutter på hver side eller i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 15-20 minutter. Lad hvile inden udskæring. Skæres på skrå i meget tynde skiver.

Tilberedning på grill: Grilles ved "indirekte varme" i ca. 4-5 minutter på hver side. Lad stegen hvile tildækket i ca. 15 min. før udskæring. Skæres skrå i meget tynde skiver.

 

Indstil præferencer
Essentielle cookies
Session cookies,
Ydelses cookies
Google Analytics,
Funktionelle cookies
Målretnings cookies
Facebook Pixel,
Ved at benytte dette website accepterer du brug af cookies. Sæt preferencer eller luk beskeden