Italiensk Napoli spegepølse
Vi er stolte af vores Italienske Napolispegepølse der - som alle andre produkter - er hjemmelavet efter egne opskrifter og traditioner.
Italienske Napolispegepølse har en mild smag af paprika, og leder tankerne hen i mod Chorizo. Italienske Napolispegepølse er mild og spises af alle.
Tip! Når spegepølsen er pakket ud af plasticemballagen, skal den pakkes ind i et stykke køkkenrulle og opbevares i køleskabet. Lad så meget som muligt af stoftarmen blive på spegepølsen. Skift køkkenrullen, hvis den i løbet af et par dage bliver for fugtig. Herved ånder spegepølsen, og vil med tiden blive mere og mere fast og intens i smagen.
Svinekød (der er brugt 124 gr til 100 gr færdigvare)),spæk, Krydderier(Paprika,peber,hvidløg), Surhedsregulerende middel (E575), Dextrose, smagsforstærker(E621), antioxidanter(E300,E330), salt, konserveringsmiddel (E250), peber, starterkultur
Stoppet i ikke spiselig tarm.
Tørret og røget. Vacuumpaket.
Energi | 1293 kJ / 309 kcal |
---|---|
Fedt | 23,7 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 8,8 g |
Kulhydrater | 2,4 g |
- heraf sukkerarter | 0,4 g |
Protein | 22 g |
Salt | 4,89 g |
Opskrifter
Efter åbning holdbar 21 dage ved højst 5°C.