Kylling og broccolitærte
En dejlig kyllingetærte med broccoli, rødløg og hytteost.
Tærten er smagt til med hvid peber og timian. Den har en mild smag og kan spises af alle i familien.
Piskefløde( FLØDE, emulgator (E471), stabilisator (E407) ) (41,5%), Pasteuriserede helæg ( HELÆG (98%), vand, konserveringsmiddel: natriumbenzoat, surhedsregulerende middel: citronsyre ) (16,6%), tærtebund( HVEDEMEL (TILSAT MELBEHANDLINGSMIDDEL (ASCORBINSYRE)),, margarine [palmeolie*, rapsolie, vand, salt, emulgator (mono -og diglycerider af fedtsyrer), surhedsregulerende middel (citronsyre), naturlig aroma], vand, ÆGGEBLOMME, VALLEPULVER (FRA MÆLK), salt ) (14,1%), Kogte kyllingetern ( Kyllingebrystfilet (98%), vand, salt ) (12,4%), Broccoli, rå (7,1%), HYTTEOST, 20+ (6,2%), Løg (0,6%) Eddike (0,4%) Sukker, stødt melis (saccharose) (0,3%),Timian skåret (0,8%)
Energi | 1050 kJ / 251 kcal |
---|---|
Fedt | 20,6 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 12,6 g |
Kulhydrater | 7,5 g |
- heraf sukkerarter | 2,1 g |
Protein | 8,1 g |
Salt | 0,11 g |
Opskrift
Opbevares på køl.
Tilberedning: Lunes i ovnen ved 200 grader i ca. 20-30 minutter.