
Medister
Ægte smag siden 1958
Vores håndlavede medisterpølse bærer en smag af tradition og kvalitet. Efter den originale opskrift fra 1958 har vi med omhu skabt en medister, der stadig er lige så populær i dag som dengang. Hver eneste pølse er lavet med kærlighed til godt håndværk og respekt for vores arv, hvilket sikrer en smagsoplevelse, som du kan stole på.
Uanset om den steges sprød på panden eller simrer i en gryde, gør den sig perfekt som hjertevarmende aftensmad til hele familien serveret med bløde kartofler, brun sovs og syltede rødbeder. Eller måske til frokostbordet på friskbagt rugbrød og med sennep.
Hos os får du en kvalitetspølse, hvor smagen fortæller historien. Nyd den varme, hjemlige følelse af stolte slagtertraditioner.
Svinekød (74%), vand, kartoffelmel og -flager, salt, SKUMMETMÆLKSPULVER, krydderier, løg, gærekstrakt, dextrose.
Stoppet i svinetarm.
Energi | 1060 kJ / 253 kcal |
---|---|
Fedt | 21 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 8,3 g |
Kulhydrater | 4,3 g |
- heraf sukkerarter | 1,2 g |
Protein | 12 g |
Salt | 2 g |
Opskrifter
Skal koges eller steges til en kernetemperatur på 75°C.