
Mørbrad flettet med bacon
En sand fryd for både øjne og smagsløg. Den saftige svinemørbrad er nænsomt flettet med kvalitetsbacon i tynde, sprøde skiver og krydret med en subtile blanding af autentiske middelhavskrydderier. Resultatet? En uimodståelig harmoni af mørt kød, saltet sprødhed og velafbalancerede krydderier, der vækker minder om gamle familietraditioner og hyggelige middage.
Lavet med kærlighed og vores fokus på høj håndværksmæssig kvalitet, er dette et måltid, der får hver en bid til at føles som noget helt særligt.
Anret mørbraden med en cremet flødekartoffel, små bagte rodfrugter og en hjemmelavet rødvinssauce.
Svinemørbrad (87%), bacon (11%) (svinebryst (94 %), salt dextrose, antioxidant, (E301), konservering (E250)), krydderier (bl.a. paprika, løg, hvidløg, basilikum), salt, rapsolie.
Energi | 593 kJ / 142 kcal |
---|---|
Fedt | 6,3 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 2,3 g |
Kulhydrater | 0,7 g |
- heraf sukkerarter | 0,4 g |
Protein | 20 g |
Salt | 0,9 g |
Opskrifter
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 35 minutter eller til en kernetemperatur på 65°C. Lad stegen hvile i ca. 10 min. før udskæring. Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Kan serveres med krydderkartofler og blandet salat.
Efter åbning holdbar 2 dage ved højst +5°C.